CONCEPTUL NOSTRU

Zi de zi ne aflăm în situația de a lua decizii și de a alege care sunt cele mai potrivite lucruri de făcut pentru a ne îmbunătăți stilul de viață și starea de bine. Astăzi, vă propunem să vă gândiți câteva minute la propria sănătate, la starea acesteia și la lucrurile pe care le puteți schimba în bine pentru îmbunătățirea ei.

În ultima perioadă, expresia „dinți frumoși și sănătoși” a devenit un sinonim pentru atractivitate, vitalitate și stil de viață sănătos și calitativ. Important de știut este că dinții sunt componenta cea mai de preț a expresiei faciale. Din punct de vedere estetic, „dinții frumoși și sănătoși” stau la baza unei expresii faciale armonioase, iar noi, în cabinetele Karies Dent, pe lângă tratamentul funcțional, punem accent pe aspectul estetic.

Filozofia noastră se bazează pe un concept unitar, care cuprinde toate posibilitățile medicinei dentare moderne și poziționează pacientul în centrul eforturilor noastre. De asemenea, petrecem cât de mult timp este nevoie pentru a putea oferi pacienților noștri cele mai bune tratamente și pentru a putea satisface atât nevoile, cât și dorințele acestora.

Tratamentele de actualitate au ca scop principal prevenția și combaterea îmbolnăvirilor dentare și ale aparatului dento-maxilar. Acțiunile noastre se bazează pe tratamente moderne, determinate de un plan de tratament detaliat.
Cum fiecare pacient este diferit, ne rezervăm timpul necesar pentru conceperea unui plan de tratament personalizat corect și perfect adaptat situației dumneavoastră, astfel încât să găsim împreună cea mai bună cale în vederea atingerii obiectivelor.

După cum bine știți, pentru fiecare problemă există o soluție, iar echipa Karies Dent este pregătită pentru orice provocare.
Împreună vom găsi soluția potrivită pentru atingerea țelului comun, care este zâmbetul dumneavoastră!


PREZENTARE

ASOCIAȚIA STOMATOLOGICĂ KARIES DENT este o clinică stomatologică înființată în București în anul 2005 de o echipă de medici pasionați și entuziaști gata să răspundă cu promptitudine și profesionalism oricărei provocări.

Clinica stomatologică KARIES DENT dispune de trei cabinete individuale de medicină dentară dotate cu echipamente de ultimă generație, asigurând toate condițiile necesare desfășurării tratamentelor de cea mai bună calitate. Cele trei cabinete permit tratarea simultană a pacienților, reducând și chiar eliminând timpul de așteptare.

Întreaga gamă de servicii oferite la clinica noastră este susținută de medici cu experiență și educație continuă, accentul fiind pus pe calitatea serviciilor, siguranță și discreție. Atenția noastră principală se îndreaptă către îmbunătățirea și menținerea sănătății orale, precum și a stării generale de sănătate. De asemenea, punem la dispoziția pacienților și un sistem recall.

Echipa medicală reunește specialiști cu competențe în chirurgie, implantologie dentară, protetică, endodonție, edodonție microscopică, parodontologie, profilaxie și cosmetică dentară, ortodonție, pedodonție și estetică dentară.

Clinica KARIES DENT dispune de o locație foarte ușor accesibilă, fiind aproape de stația de metrou Obor și alte câteva stații de tramvai și autobuz, dar având în imediata apropiere și locuri de parcare publice.

Noi, echipa de medici, vă așteptăm într-o atmosferă caldă și prietenoasă, pregătiți să găsim cele mai bune soluții pentru dumneavoastră și sănătatea dumneavoastră.